Bílá čokoláda - Belgická poleva 300g -Squires Kitchen

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Squires Kitchen

 

Bílá čokoláda - Belgická poleva 300g

 

 

Tato vysoce kvalitní čokoláda je ideální pro jakékoli čokoládové výtvory a je ideální pro náplně a jiné cukrovinky!

Tato bílá belgická čokoláda Couverture Squires Kitchen je té nejvyšší kvality a zaručuje čokoládu nejlepší chuti, jakou lze za peníze koupit. 

Chcete-li zajistit nejlepší výsledky, vždy temperujte čokoládu polevou, abyste vytvořili profesionálněji vypadající povrch.

Pokyny pro temperování jsou uvedeny na zadní straně obalu.

✔ Vhodné pro vegetariány
✔ Bez lepku
✔ Bez GMO ( geneticky modifikované organismy )

Pokud vyrábíte vlastní čokoládu, potahujete nebo plníte dort nebo namáčíte lízátka nebo koláčky, použijte belgickou čokoládu Couverture Squires Kitchen pro tu nejlepší chuť a nejlepší výsledky.

Squires Kitchen Belgian Couverture Chocolate se vyrábí z kakaového másla spíše než z rostlinného tuku, což jí dodává lahodnou chuť a úžasně hladkou texturu. Použijte jej do forem na výrobu plněných čokolád, velikonočních vajíček nebo čokoládových tyčinek, na namáčení, s přenášecími pláty a do pěn a ganache.

 

Složení :
Cukr; Kakaové máslo; Sušené plnotučné  MLÉKO  ; Emulgátor:  SÓJOVÝ  lecitin; Přírodní vanilkové aroma.
Mléčná sušina minimálně 23 %.

Upozornění pro alergiky: Informace
o alergenech naleznete ve složení  TUČNĚ .
Může obsahovat stopy  OŘECHŮ  a  VEJCE.

Výživové údaje:
Na 100 g
Kalorie (kcal/KJ): 569/2382
Tuky: 35,8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 22,7 g
Sacharidy: 55,4 g
Z toho cukry: 55 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 6 g
Sůl: 0 g

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do
17.12.2024
299 Kč    
Kód produktu 1022
Značka SQUIRES KITCHEN
Kategorie Čokolády, čokoládové polevy
 
 
 
Pokyny pro skladování
Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě 12°C - 20°C.
 
Návod k použití
  1. TEPLOVÁNÍ ČOKOLÁDY: Čokoládu nalijte do misky vhodné do mikrovlnné trouby, dokud nebude ze 3/4 plná.
  2. Zahřívejte na plný výkon.
  3. Každých 20 sekund vyjměte a vmíchejte čokoládu.
  4. Pokračujte, dokud se čokoláda nerozpustí asi ze 2/3.
  5. Čokoládu promíchejte, aby se rozpustily zbývající pevné čokoládové knoflíky.
  6. Čokoláda by nyní měla mít 27°C–28°C a připravena k použití.
  7. Při použití na ganache, potahování a plnění není temperování nutné.
 
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Squires Kitchen již více než 30 let vytváří a vyrábí inovativní a důvěryhodné produkty pro zdobení dortů a Sugarcraft.

Squires Kitchen vyrábí širokou škálu cukrovarnických výrobků, včetně přední květinové pasty na britském trhu, Sugar Florist Paste (SFP) a Squires Kitchen Covering Paste, což je profesionální volba pro bezchybné potahování dortů.