Patisdécor, Strana 2

Jedlé sušené okvětní lístky červeného ibišku na zdobení muffinů, dortů a dezertů. Připraveno k použití.

Směs sušených jedlých květin v odstínech fialové na zdobení muffinů, dortů a hlavních jídel. Připraveno k použití.

Forma na čokoládové lízátka motýli 6 otisků Forma na čokoládu se 6 výtisky na výrobu čokoládových lízátek. Tato pevná forma profesionální kvality je průhledně modrá,...

Ideální pro současné vaření 4 blins, palačinek, vajec... Litina zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a rovnoměrné prohřátí jídla. Průměr dutin: 9 cm Rozměry pánve: 19,4 x...

Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové textuře, mléčné a lískové chuti a křupavým...

Tato krémová, chutná mandlová pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises.

Tato krémová, chutná kešu pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises a croquantů.

Tato křupavá náplň z lískovo-oříškové pufované rýže je ideální jako poleva na čokoládové bonbóny nebo jako křupavý základ na hlavní chody. Je přítomen fázový posun: před...

Čokoládový prášek do pěn a různých náplní (entremety, charlottes, bavarois) ve 100g sáčcích.

Hrubozrnný perlový cukr Ø +/-1 cm pro výrobu Lutychových vaflí, cramiques, vánočních mušlí, ale i cukroví a sladkého pečiva. Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý...

Střednězrnný perličkový cukr Ø 4-5 mm k posypání na bonbony, koláče, krekry, sušenky a pečivo. Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý a rovnoměrný.

Použijte tento fondánový koláč s příchutí kávy k vytvoření polevy na všechny vaše dorty, včetně éclairs, religieuses, mille-feuilles a choux. Jeho malá velikost 300 g je ideální...
Stránka 2 z 5 - 49 položek celkem