Patisdécor, Strana 2

Cena

40525
140525
49 položek celkem
dried red hibiscus petals 15 g
Sušené červené okvětní lístky ibišku 15 g
Novinka
Skladem (5 ks)
Kód: 2718

Jedlé sušené okvětní lístky červeného ibišku na zdobení muffinů, dortů a dezertů. Připraveno k použití.

 
75 Kč / ks
Detail
mixture of dried violet flowers 14 g
Směs sušených květů v odstínech fialové 14 g
Novinka
Skladem (4 ks)
Kód: 2717

Směs sušených jedlých květin v odstínech fialové na zdobení muffinů, dortů a hlavních jídel. Připraveno k použití.

 
75 Kč / ks
Detail
chocolate mould butterfly lollipops
Forma na čokoládová lízatka ve formě motýla z tritanu
Novinka
Skladem (1 ks)
Kód: 2716

Forma na čokoládové lízátka motýli 6 otisků Forma na čokoládu se 6 výtisky na výrobu čokoládových lízátek. Tato pevná forma profesionální kvality je průhledně modrá,...

 
525 Kč / ks
Detail
cast iron blini pan 4 pcs o 9 cm (1)
Litinová pánev na lívance, palačinky 4 ks - Ø 9 cm
Novinka
Vyprodáno
Kód: 2713

Ideální pro současné vaření 4 blins, palačinek, vajec... Litina zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a rovnoměrné prohřátí jídla. Průměr dutin: 9 cm Rozměry pánve: 19,4 x...

 
290 Kč / ks
cocoa hazelnut wafer crunch filling 300 g
Kakaovo-lísková a oplatková křupavá náplň - 300 g
Skladem (>5 g)
Kód: 2704

Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové textuře, mléčné a lískové chuti a křupavým...

 
213 Kč / g
Detail
almond praline 200 g
Pralinková náplň z mandlí 200g
Skladem (>5 g)
Kód: 2703

Tato krémová, chutná mandlová pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises. 

 
198 Kč / g
Detail
cashew praline 200 g (1)
Pralinková náplň z kešu 200g
Novinka
Skladem (>5 g)
Kód: 2702

Tato krémová, chutná kešu pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises a croquantů.

 
220 Kč / g
Detail
crunchy hazelnut filling puffed rice 250g
Čokoládová náplň z lístkových oříšků a pufované rýže 250g
Novinka
Skladem (>5 g)
Kód: 2701

Tato křupavá náplň z lískovo-oříškové pufované rýže je ideální jako poleva na čokoládové bonbóny nebo jako křupavý základ na hlavní chody. Je přítomen fázový posun: před...

 
228 Kč / g
Detail
bavarian chocolate
Bavarois čokoládový krém - čokoládová pěna
Skladem (3 ks)
Kód: 2214

Čokoládový prášek do pěn a různých náplní (entremety, charlottes, bavarois) ve 100g sáčcích.

 
95 Kč / ks
Detail
grain sugar large pieces 250 g
Hrubozrnný perlový cukr 300 g
Skladem (>5 ks)
Kód: 2213

Hrubozrnný perlový cukr Ø +/-1 cm pro výrobu Lutychových vaflí, cramiques, vánočních mušlí, ale i cukroví a sladkého pečiva. Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý...

 
98 Kč / ks
Detail
pearl sugar chouquettes 300 g
Perlový cukr 300 g
Skladem (>5 ks)
Kód: 2212

Střednězrnný perličkový cukr Ø 4-5 mm k posypání na bonbony, koláče, krekry, sušenky a pečivo. Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý a rovnoměrný.

 
98 Kč / ks
Detail
coffee fondant 300 g
Kávový fondant - elastická poleva 300g
Skladem (>5 ks)
Kód: 2205

Použijte tento fondánový koláč s příchutí kávy k vytvoření polevy na všechny vaše dorty, včetně éclairs, religieuses, mille-feuilles a choux. Jeho malá velikost 300 g je ideální...

 
109 Kč / ks
Detail
Nahoru
Další produkty

Stránka 2 z 5 - 49 položek celkem