Patisdécor, Strana 3

Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové textuře, mléčné a lískové chuti a křupavým...

Tato krémová, chutná mandlová pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises.

Tato krémová, chutná kešu pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises a croquantů.

Tato křupavá náplň z lískovo-oříškové pufované rýže je ideální jako poleva na čokoládové bonbóny nebo jako křupavý základ na hlavní chody. Je přítomen fázový posun: před...

Čokoládový prášek do pěn a různých náplní (entremety, charlottes, bavarois) ve 100g sáčcích.

Hrubozrnný perlový cukr Ø +/-1 cm pro výrobu Lutychových vaflí, cramiques, vánočních mušlí, ale i cukroví a sladkého pečiva. Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý...

Střednězrnný perličkový cukr Ø 4-5 mm k posypání na bonbony, koláče, krekry, sušenky a pečivo. Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý a rovnoměrný.

Použijte tento fondánový koláč s příchutí kávy k vytvoření polevy na všechny vaše dorty, včetně éclairs, religieuses, mille-feuilles a choux. Jeho malá velikost 300 g je ideální...

Použijte tento čokoládový fondant k vytvoření polevy na čokoládové éclairs, religieuses, mille-feuilles nebo choux pâtissiers. Jeho malá velikost 300 g je ideální pro výrobu...

Použijte tuto růžovou fondánovou polevu k vytvoření polevy na všechny vaše dorty, včetně éclairs, religieuses, mille-feuilles a choux. Jeho malá velikost 300 g je ideální pro...

Černý karton kulatý, průměr 30 cm, velmi silný (1,2 cm), ideální pro prezentaci těžkých dortů, zejména dortových vzorů. Unese váhu všech vašich koláčů bez ohýbání nebo...

Udělejte spoustu čokoládových frappé s touto instantní nápojovou směsí Patisdécor. Slovo „frappé“ pochází z francouzštiny a odkazuje na proces používaný k přípravě tohoto...
Stránka 3 z 5 - 57 položek celkem