Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové textuře, mléčné a lískové chuti a křupavým...
Forma na čokoládové lízátka motýli 6 otisků
Forma na čokoládu se 6 výtisky na výrobu čokoládových lízátek.
Tato pevná forma profesionální kvality je průhledně modrá,...
Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové textuře, mléčné a lískové chuti a křupavým...
Tato křupavá náplň z lískovo-oříškové pufované rýže je ideální jako poleva na čokoládové bonbóny nebo jako křupavý základ na hlavní chody.
Je přítomen fázový posun: před...
Prémiová směs pro snadnou přípravu lahodných čokoládových dezertů, jako jsou mousse, bavarois, charlotte nebo entremet. S touto směsí Patisdécor jednoduše vytvoříte jemný,...
Hrubozrnný perlový cukr Ø +/-1 cm pro výrobu Lutychových vaflí, cramiques, vánočních mušlí, ale i cukroví a sladkého pečiva.
Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý...
Střednězrnný perličkový cukr Ø 4-5 mm k posypání na bonbony, koláče, krekry, sušenky a pečivo.
Tento krystalový cukr odolává pečení a zůstává bílý a rovnoměrný.
Použijte tento fondánový koláč s příchutí kávy k vytvoření polevy na všechny vaše dorty, včetně éclairs, religieuses, mille-feuilles a choux. Jeho malá velikost 300 g je ideální...