BrandNewCake Mramorová deska 40x30cm

Kód: 2941
Novinka
Neohodnoceno
485 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
8.7.2025
Možnosti doručení

Informace o produktu

Mramorová deska  40x30cm
Mramorová deska  je nejen velmi krásný, ale také velmi praktický. Tuto mramorovou sesku  můžete použít k vyválení fondánu, marcipánu nebo jiného těsta. Navíc je talíř ideální k temperování čokolády. Temperování čokolády je důležité pro to, aby čokoláda byla pěkně lesklá a křupavá. S mramorovou deskou můžete temperovat podle metody „tableer“. 

Stolování s novým mramorovým talířem na dort

  1. Rozpusťte čokoládu na cca 45 °C (např. ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě).
  2. Nalijte asi 2/3 rozpuštěné čokolády na mramorovou desku
  3. Čokoládu ochlaďte stěrkou, aby se neustále pohybovala. Dělejte to, dokud čokoláda nevychladne na přibližně 27 °C.
  4. Pak obě části čokolády smíchejte v míse a dobře promíchejte. Pokud vše půjde dobře, čokoláda má nyní teplotu asi 31,5 °C.
  5. Je důležité čokoládu dobře promíchat.
  6. Čokoláda se temperuje a je připravena ke zpracování!

 

Specifikace

  • Rozměr desky: 40 x 30 x 1,4 (v) cm.
  • Materiál: mramor
  • Hmotnost: přibližně 5,65 kg
  • Barva: šedá/černá

 

Tip : Mramorová deska je dodávána v kartonovém obalu, doporučujeme před vyjmutím desky z obalu nejprve otevřít všechny rohy. Nevytahujte ji, mohlo by dojít k uvolnění nožiček

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: Formy a ostatní pomůcky 🎂🍧
EAN: 8719013017340

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola