Čokoláda Callebaut tmavá Dark Chocolate Callets 54,5 % – 400 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Callebaut čokoládové bonbóny Callebaut Pure 400 g
Menší obsah, ale se stejnou kvalitou. S těmito čokoládovými bonbóny značky Callebaut je rozpouštění čokolády hračka. Vysoce kvalitní čokoláda usnadňuje rozpouštění čokolády na výrobu bonbónů, pralinek nebo jiných čokolád. Rozpuštěnou čokoládu můžete také použít k výrobě čokoládové pěny, ganache, čokoládových dortů nebo tyčinek. Kromě použití čokolády na pečení je čokoláda také vynikající k namáčení ovoce, sušenek nebo jiných sladkostí, jako je tomu u čokoládového fondue. Vychutnejte si lahodně intenzivní pražené kakao kdykoli!
Callebaut
Čokoládové výrobky Callebaut vybírají profesionální čokoládoví gurmáni, cukráři a cukráři po celém světě. V čokoládovém srdci Belgie se již více než 100 let vyrábějí ty nejlahodnější čokolády. Čokoládové bonbóny Callebaut jsou vyrobeny ze 100 % z čokolády v její nejčistší formě, zvané poleva. Díky kapkovitému tvaru se bonbóny Callebaut velmi rychle a snadno rozpouštějí a můžete je například posypat rozpuštěnou polevou pro optimální předkrystalizaci. Bonbóny Callebaut jsou k dispozici také v různých příchutích, lze je použít k mnoha různým účelům a jejich používání je velmi snadné.
Změňte svět k lepšímu
Práce s čokoládou Callebaut není jen velmi kvalitní, ale je také dobrá pro blaho pěstitelů kakaa. Pro každou řadu Callet™ z nejlepší belgické čokolády používá Callebaut pouze 100% udržitelné kakao. Část výnosu je reinvestována do pěstitelů kakaa a jejich komunit. Callebaut spolupracuje s nadací Cacoa Horizons Foundation, která přímo spolupracuje s farmáři a jejich komunitami, podporuje vzdělávání a přispívá mimo jiné k rozvoji žen a mladých farmářů.
Belgická čokoláda Specify Belgian Chocolate™™ je vyrobena ze 100% udržitelného kakaa.
Vlastnosti a použití
-
Obsah kakaa: minimálně 54,5 % kakaových sušin.
-
Formát: malé diskové kapičky (callets), který se rychle a rovnoměrně rozpouští.
-
Všestranné použití: vhodné na:
-
ganache, pralinky
-
polevy a glazury
-
dorty, sušenky, cupcaky
-
horkou čokoládu či náplně do moučníků
-
Složení
-
kakaová hmota
-
cukr
-
kakaové máslo
-
emulgátor: lecitiny (SOJA)
-
přírodní vanilková aroma
Nutriční hodnoty (na 100 g)
| Položka | Hodnota |
|---|---|
| Energie | cca 2 307 kJ / 551 kcal |
| Tuk | ~ 36,6 g (z toho nasycené cca 22 g) |
| Sacharidy | ~ 46 g (cukry cca 43 g) |
| Bílkoviny | ~ 5,1 g |
| Sůl | cca 0,01 g |
Alergeny / Dietní informace
-
Obsahuje sóju (lecitin).
-
Gluten free, vegetariánské, certifikace Kosher a Halal.
Skladování
Skladujte na suchém místě, mimo přímé slunce, při pokojové teplotě. Případné deformace tělesa (např. změna tvaru kapiček) jsou možné při vysokých teplotách, ale neovlivňují kvalitu nebo chuť.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda a modelovací čokoláda |
|---|---|
| EAN: | 5410522556605 |
Jak temperovat čokoládu v mikrovlnce
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."

