Čokoláda Callebaut tmavá Dark Chocolate Callets 54,5 % – 400 g

Kód: 3236
Neohodnoceno
305 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
18.9.2025
Možnosti doručení

Vysoce kvalitní belgická tmavá čokoláda Callebaut Recipe No. 811 v praktickém tvaru kapiček (callets), ideální pro profesionální cukráře i domácí pekaře. S 54,5 % obsahem kakaových sušin vyniká vyváženou chutí – kombinací intenzivního kakaa a jemné nahořklosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Callebaut čokoládové bonbóny Callebaut Pure 400 g
Menší obsah, ale se stejnou kvalitou. S těmito čokoládovými bonbóny značky Callebaut je rozpouštění čokolády hračka. Vysoce kvalitní čokoláda usnadňuje rozpouštění čokolády na výrobu bonbónů, pralinek nebo jiných čokolád. Rozpuštěnou čokoládu můžete také použít k výrobě čokoládové pěny, ganache, čokoládových dortů nebo tyčinek. Kromě použití čokolády na pečení je čokoláda také vynikající k namáčení ovoce, sušenek nebo jiných sladkostí, jako je tomu u čokoládového fondue. Vychutnejte si lahodně intenzivní pražené kakao kdykoli!

Callebaut
Čokoládové výrobky Callebaut vybírají profesionální čokoládoví gurmáni, cukráři a cukráři po celém světě. V čokoládovém srdci Belgie se již více než 100 let vyrábějí ty nejlahodnější čokolády. Čokoládové bonbóny Callebaut jsou vyrobeny ze 100 % z čokolády v její nejčistší formě, zvané poleva. Díky kapkovitému tvaru se bonbóny Callebaut velmi rychle a snadno rozpouštějí a můžete je například posypat rozpuštěnou polevou pro optimální předkrystalizaci. Bonbóny Callebaut jsou k dispozici také v různých příchutích, lze je použít k mnoha různým účelům a jejich používání je velmi snadné.

Změňte svět k lepšímu
Práce s čokoládou Callebaut není jen velmi kvalitní, ale je také dobrá pro blaho pěstitelů kakaa. Pro každou řadu Callet™ z nejlepší belgické čokolády používá Callebaut pouze 100% udržitelné kakao. Část výnosu je reinvestována do pěstitelů kakaa a jejich komunit. Callebaut spolupracuje s nadací Cacoa Horizons Foundation, která přímo spolupracuje s farmáři a jejich komunitami, podporuje vzdělávání a přispívá mimo jiné k rozvoji žen a mladých farmářů.

Belgická čokoláda Specify Belgian Chocolate™™ je vyrobena ze 100% udržitelného kakaa.

Vlastnosti a použití

  • Obsah kakaa: minimálně 54,5 % kakaových sušin.

  • Formát: malé diskové kapičky (callets), který se rychle a rovnoměrně rozpouští.

  • Všestranné použití: vhodné na:

    • ganache, pralinky

    • polevy a glazury

    • dorty, sušenky, cupcaky

    • horkou čokoládu či náplně do moučníků


Složení

  • kakaová hmota

  • cukr

  • kakaové máslo

  • emulgátor: lecitiny (SOJA)

  • přírodní vanilková aroma


Nutriční hodnoty (na 100 g)

Položka Hodnota
Energie cca 2 307 kJ / 551 kcal
Tuk ~ 36,6 g (z toho nasycené cca 22 g)
Sacharidy ~ 46 g (cukry cca 43 g)
Bílkoviny ~ 5,1 g
Sůl cca 0,01 g

Alergeny / Dietní informace

  • Obsahuje sóju (lecitin).

  • Gluten free, vegetariánské, certifikace Kosher a Halal.


Skladování

Skladujte na suchém místě, mimo přímé slunce, při pokojové teplotě. Případné deformace tělesa (např. změna tvaru kapiček) jsou možné při vysokých teplotách, ale neovlivňují kvalitu nebo chuť.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády, čokoládové polevy
EAN: 5410522556605

Jak temperovat čokoládu v mikrovlnce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."