Callebaut hořká čokoláda Callets Pure 54,5 % – 400 g

Neohodnoceno
349 Kč 872,50 Kč / 1 kg
Skladem (4 balení)
Můžeme doručit do:
22.12.2025
Možnosti doručení

Pravá belgická hořká čokoláda ve formě callets – ideální pro ganache, pralinky, dorty i fondue. Jednoduché použití, intenzivní chuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objevte pravou chuť belgické čokolády s Callebaut Callets Pure 400 g – kvalitní hořká čokoláda ve formě praktických čoček (callets), které se snadno rozpouštějí a perfektně hodí pro výrobu pralinek, ganache, mousse, dortových polev nebo čokoládových tyčinek.

Díky menšímu balení si tuto prémiovou čokoládu s intenzivní chutí praženého kakaa může dopřát každý – i doma při pečení, nebo třeba na čokoládové fondue.


💡 Využití:

  • výroba bonbonů a pralinek

  • ganache a čokoládová mousse

  • čokoládové dorty a brownies

  • fondue, máčení ovoce, sušenek a marshmallows

  • příprava horké čokolády a polev


✅ Proč si vybrat Callebaut:

✔️ Vyrobeno v Belgii z čisté čokolády typu couverture
✔️ 100% udržitelné kakao – podpora farmářských komunit přes Cacao Horizons
✔️ Rychlé tavení díky praktickému tvaru čoček
✔️ Oblíbeno profesionálními cukráři po celém světě


📦 Technické informace:

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka.
Alergeny: sója.
Může obsahovat stopy: mléka.

Nutriční hodnoty na 100 g:

  • Energetická hodnota: 2307 kJ / 551 kcal

  • Tuky: 36,6 g
     – z toho nasycené: 22 g

  • Sacharidy: 46 g
     – z toho cukry: 43 g

  • Bílkoviny: 5,1 g

  • Sůl: 0,01 g

Hmotnost: 400 g
Země původu: Belgie
Skladování: Uchovávejte v suchu, chladu a bez cizích pachů. Ideální teplota: 12–20 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda a modelovací čokoláda
EAN: 5410522556605

Jak temperovat čokoládu v mikrovlnce

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."