CALLEBAUT Čokoláda Ruby- 400g
Popis
Čokoláda ruby od Barry Callebaut ve formě čokopeciček má mléčnou chuť s intenzivním ovocným nádechem a s čerstvě nakyslými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení či na výrobu zmrzlin. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Nechte se oslnit touto zcela novou čokoládovou chutí a barvou.Ponořte se do její rubínové barvy. Ztraťte se v její intenzivní ovocné chuti a svěžích, ovocných tónech. Čokoláda RB1, která se zrodila z rubínových kakaových bobů, neobsahuje žádná přidaná barviva ani ovocné příchuti. Její jedinečná barva a chuť vám umožní vytvářet unikátní kombinace a nacházet nové nápady na cukrovinky, sladké pečivo a dezerty.
Pro její univerzální tekutost je čokoláda RB1 vhodná pro širokou škálu využití, od tvarování a polévání až k výrobě mousse a dalších.Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné mléko, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota,emulgátor: E322-sójový lecithin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma.Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: produkt obsahuje mléko, sojové boby
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné mléko, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: E322-sójový lecithin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma
Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2352/562 |
Bílkoviny (g) | 9,3 |
Tuky (g) | 35,9 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 21,5 |
Sacharidy (g) | 49 |
Z toho cukry (g) | 48 |
Vláknina (g) | 0,9 |
Sůl (g) | 0,26 |
Jak temperovat čokoládu v mikrovlnce
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."