CALLEBAUT Čokoláda Ruby- 400g

Neohodnoceno
 
Akce Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Nejjemnější belgická čokoláda Callebaut pro cukráře v malých čoko pecičkách (Callets™). Výborně se rozpouští a je ideální na výrobu pralinek, dezertů a dortů. Mezi nejoblíbenější čokolády patří bílá Callebaut Velvet, hořká Callebaut 811 a mléčná Callebaut 823. Výborná je i karamelová Callebaut Gold a ikonická růžová Callebaut RUBY bez přidaných barviv a aromat! 

Novinka mezi čokoládami Callebaut jsou MALCHOC-D bez přidaného cukru a NXT DAIRY FREE VEGAN, určená pro vegany. Máme pro vás i praktické 35g balení Callebaut pro přípravu horké čokolády. Čokoládové pecičky stačí jednoduše rozpustit v horkém mléce a vychutnat si jejich exkluzivní chuť.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do
23.10.2024
393 Kč    
Kód produktu 448
Značka Callebaut
Kategorie Polevy, potahovací hmoty, náplně 🍰🌈
 

Čokoláda ruby od Barry Callebaut ve formě čokopeciček má mléčnou chuť s intenzivním ovocným nádechem a s čerstvě nakyslými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení či na výrobu zmrzlin. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 Nechte se oslnit touto zcela novou čokoládovou chutí a barvou.Ponořte se do její rubínové barvy. Ztraťte se v její intenzivní ovocné chuti a svěžích, ovocných tónech. Čokoláda RB1, která se zrodila z rubínových kakaových bobů, neobsahuje žádná přidaná barviva ani ovocné příchuti. Její jedinečná barva a chuť vám umožní vytvářet unikátní kombinace a nacházet nové nápady na cukrovinky, sladké pečivo a dezerty.

Pro její univerzální tekutost je čokoláda RB1 vhodná pro širokou škálu využití, od tvarování a polévání až k výrobě mousse a dalších.Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné mléko, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota,emulgátor: E322-sójový lecithin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma.Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: produkt obsahuje mléko, sojové boby

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené odtučněné mléko, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: E322-sójový lecithin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, přírodní vanilkové aroma

Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 2352/562
Bílkoviny (g) 9,3
Tuky (g) 35,9
Z toho nasycené mastné k. (g) 21,5
Sacharidy (g) 49
Z toho cukry (g) 48
Vláknina (g) 0,9
Sůl (g) 0,26
 

Jak temperovat čokoládu v mikrovlnce


Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."