Hořká čokoláda 70,5 % – čokoládové pecičky Callets™ 400 g | Callebaut

Neohodnoceno
286 Kč 715 Kč / 1 kg
Skladem (4 balení)
Můžeme doručit do:
30.12.2025
Možnosti doručení

Prémiová hořká čokoláda Callebaut 70,5 % v pecičkách. Intenzivní chuť, ideální na ganache, mousse, pralinky i dezerty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Prémiová hořká čokoláda Callebaut 70,5 % patří mezi nejoblíbenější čokolády profesionálních cukrářů a čokolatiérů. Vysoký obsah kakaových sušin a pečlivé belgické zpracování zajišťují intenzivní, extra hořkou chuť s dokonale vyváženým profilem.

Čokoláda je ve formě malých hnědých peciček (Callets™), které se velmi snadno rozpouštějí a umožňují přesné dávkování. Díky své univerzálnosti je ideální pro široké spektrum cukrářských a gastronomických aplikací.


🍫 Vlastnosti

  • vysoký obsah kakaa 70,5 %

  • extra hořká, intenzivní chuť

  • nejjemnější belgická čokoláda

  • snadné rozpouštění díky tvaru peciček

  • univerzální použití


🍰 Použití

  • čokoládové mousse

  • ganache

  • náplně do dortů a dezertů

  • pralinky

  • zmrzliny

  • čokoládové omáčky


🌿 Složení

Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322 (SÓJA), přírodní vanilkové aroma.

Obsah kakaových součástí: 70,5 %
Obsah tuku: 38,9 %
Alergeny: sója
(Může obsahovat stopy mléka)


🧾 Skladování

Skladujte při teplotě 12–20 °C, v suchu, temnu a bez cizích pachů.


📦 Obsah

400 g


💡 Tip od Happy Sprinkles

Tato čokoláda je skvělá pro ganache s výraznou chutí – zkombinujte ji s malinami, višněmi nebo espressem. Díky vyššímu obsahu kakaa perfektně drží strukturu v pralinkách i krémech 🍒☕🍫

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda a modelovací čokoláda
EAN: 5410522540121

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."