Kakaové máslo v peckách – 100% čisté, na temperování a výrobu čokolády 100 g | Callebaut

Novinka
Neohodnoceno
159 Kč 1 590 Kč / 1 kg
Skladem (>5 balení)
Můžeme doručit do:
30.12.2025
Možnosti doručení

100% čisté kakaové máslo v peckách. Ideální na výrobu čokolády, pralinky, temperování i zjemnění krémů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kakaové máslo Callebaut v peckách je 100% přírodní, čisté kakaové máslo vyrobené lisováním pražených kakaových bobů. Má jemnou čokoládovou chuť i vůni a světle nažloutlou barvu. Díky své vysoké stabilitě patří mezi základní suroviny profesionálních cukrářů a čokolatiérů.

Používá se především při výrobě čokolády, pralinek a čokoládových polev, ale také jako moderní pomocník při temperování čokolády, zahušťování a zjemňování krémů. Skvěle poslouží i ke zlepšení tekutosti čokolády pro fontány nebo fondue.

Kakaové máslo neobsahuje cholesterol a ve srovnání s jinými tuky má nižší kalorickou hodnotu, což z něj dělá oblíbenou alternativu k běžným tukům.


🍫 Použití

  • výroba čokolády

  • pralinky a čokoládové polevy

  • temperování čokolády

  • zjemnění a zahušťování krémů

  • zlepšení tekutosti čokolády (fontány, fondue)

  • alternativa k jiným tukům

  • smažení


🌿 Složení

100 % kakaové máslo


🧾 Skladování

Skladujte v suchu, chladu a temnu, při stabilní teplotě, chraňte před pachy.


📦 Obsah

100 g
(baleno z originálního 3kg balení)


💡 Tip od Happy Sprinkles

Přidejte malé množství kakaového másla do rozpuštěné čokolády, pokud potřebujete lepší tekutost na pralinky nebo polevy. Skvěle funguje také při rychlém a stabilním temperování čokolády – ideální pomocník pro dokonalý lesk a křupnutí 🍫✨

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrářské suroviny 🍰
EAN: 5410522224375

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."