Kakaové máslo v peckách – 100% čisté, na temperování a výrobu čokolády 100 g | Callebaut
Související produkty
Detailní popis produktu
Kakaové máslo Callebaut v peckách je 100% přírodní, čisté kakaové máslo vyrobené lisováním pražených kakaových bobů. Má jemnou čokoládovou chuť i vůni a světle nažloutlou barvu. Díky své vysoké stabilitě patří mezi základní suroviny profesionálních cukrářů a čokolatiérů.
Používá se především při výrobě čokolády, pralinek a čokoládových polev, ale také jako moderní pomocník při temperování čokolády, zahušťování a zjemňování krémů. Skvěle poslouží i ke zlepšení tekutosti čokolády pro fontány nebo fondue.
Kakaové máslo neobsahuje cholesterol a ve srovnání s jinými tuky má nižší kalorickou hodnotu, což z něj dělá oblíbenou alternativu k běžným tukům.
🍫 Použití
-
výroba čokolády
-
pralinky a čokoládové polevy
-
temperování čokolády
-
zjemnění a zahušťování krémů
-
zlepšení tekutosti čokolády (fontány, fondue)
-
alternativa k jiným tukům
-
smažení
🌿 Složení
100 % kakaové máslo
🧾 Skladování
Skladujte v suchu, chladu a temnu, při stabilní teplotě, chraňte před pachy.
📦 Obsah
100 g
(baleno z originálního 3kg balení)
💡 Tip od Happy Sprinkles
Přidejte malé množství kakaového másla do rozpuštěné čokolády, pokud potřebujete lepší tekutost na pralinky nebo polevy. Skvěle funguje také při rychlém a stabilním temperování čokolády – ideální pomocník pro dokonalý lesk a křupnutí 🍫✨
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukrářské suroviny 🍰 |
|---|---|
| EAN: | 5410522224375 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."

