Pralinky, náplně, ochucovací pasty
Značky

Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové struktuře, lahodné mléčné a lískové příchuti a...

Tato pralinka ve stylu „Rocher“ s mandlovými a lískovými lupínky se dá použít v široké škále dezertů a pečiva: do tekutých vložek (např. do zmrzlinových tyčinek), do náplní a...

Gianduja 200 g Dekorace na dezert: Gianduja je krémová pasta z čokolády a jemně mletých lískových ořechů, která se může použít jako náplň do čokoládových bonbónů nebo se může...

Bavarois prášek na malinové bázi do pěn a různých náplní (entremety, charlottes, bavarois).

Bakels Ganache(Truffle) Choco White 6kg Připraveno k použitíLahodná bílá čokoládová ganache (nazývaná také lanýž) od značky Bakels. Ganache/lanýž má mnoho využití, lze ji použít...

Irca Bílá čokoládová pomazánka (čokoládový krém) je krém připravený k použití s příchutí bílé čokolády. Je vhodný k použití po pečení, takže je ideální jako náplň. Všestranný...

Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové textuře, mléčné a lískové chuti a křupavým...

Křupavá, lahodná a ihned k použití, tato náplň Patisdécor je ideální pro výrobu lahodných čokoládových bonbónů. Díky své krémové textuře, mléčné a lískové chuti a křupavým...

Tato krémová, chutná mandlová pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises.

Tato krémová, chutná kešu pralinka je ideální pro výrobu ganache, pěn, bavaroises a croquantů.

Tato křupavá náplň z lískovo-oříškové pufované rýže je ideální jako poleva na čokoládové bonbóny nebo jako křupavý základ na hlavní chody. Je přítomen fázový posun: před...

Bakels Ganache(Truffle) Choco White 6kg Připraveno k použitíLahodná bílá čokoládová ganache (nazývaná také lanýž) od značky Bakels. Ganache/lanýž má mnoho využití, lze ji použít...