Zlato-fialová metalická směs✨
Související produkty
300 g isomaltového cukru Patisdécor Pro: isomalt je předvařený zdobicí cukr v práškové formě, který vám umožní během několika minut vytvořit průhledné cukrové ozdoby, které lze...
Popis produktu Sugar Flower Studio od Roberta Haynese 250g Vytvářejte nádherně špičkové cukrové květiny, jemné modelování figurek a další jedlé umění s touto prvotřídní...
Profesionální potahovací hmota Saracino Pasta Cover v zářivě žluté barvě. Skvěle se vyvaluje, nepraská a má příjemnou vanilkovou chuť. Vhodná pro potahování dortů i tvorbu...
Elastická tuková poleva s příjemnou chutí vaječného likéru. Rozváženo z většího balení. Uvolněný tuk rozmíchejte ve zbytku polevy.Poleva je ideální na polévání cakepops -...
Detailní popis produktu
Složení: Jedlá glukóza (74 %), bílý cukr (18 %), maltodextrin (3,5 %), kukuřičný škrob (4,45 %), jedlé aroma (0,03 %), barvivo (0,02 %).
Výhody:
-
100% vegan
-
bez lepku
-
snadné použití na dorty, cupcaky i dezerty
Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukrové perličky a perly |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
ProGel je oblíbený potravinářský gel pro opravdové fandy a profesionály.
ProGel je oblíbený potravinářský gel pro opravdové fandy a profesionály.
Elegantní mix křupavých cukrových pusinek a hvězdiček v jemných odstínech růžové a bílé. Skvěle se hodí na zdobení dortů, cupcaků, pohárů, zmrzliny i dalších dezertů....
Luxusní zlatý mix kuliček různých velikostí. Složení: Složení: glukóza, cukr, kukuřičný škrob, maltodextrin, esence (glukóza, oxid křemičitý, vanilin, etylmaltol),...
Dobla Čokoládový květináč střední vyrobených z čokolády. S těmito čokoládovými květináči si můžete sami vytvořit ty nejroztomilejší výtvory. „Květináče“ mají průměr...
Červené růže vyrobený z marcipánu Velikost: ø 44 mm
Tyto láskyplně ručně vyrobené malé bílé marcipánové růže vylepší každý dort nebo dort a jsou ideální pro mnoho příležitostí, jako jsou narozeniny, Valentýn, Den matek, svatby a...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
