Kakaové máslo Callebaut Mycryo ™ - 600g - pro vegany

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 
Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do
29.7.2024
1 093 Kč    
Kód produktu 830
Značka Callebaut
Kategorie Polevy, potahovací hmoty, náplně 🍰🌈
 

 

Callebaut Mycryo™ je 100% přírodní složka: čisté kakaové máslo ve formě prášku. Představuje skutečnou revoluci pro temperování. Přidáním jen asi 2 % Mycryo™ do rozpuštěných čokoládových semínek potřebné stabilní krystaly pro pohodlné vytvoření dokonale předkrystalizované čokolády. Přidání kakaového másla navíc dodá vaší čokoládě větší lesk a tvrdší prasklinu.

Mycryo™ je také skvělý rostlinný tuk na smažení a grilování. Odolává teplotám smažení lépe než máslo nebo oleje a nepřipaluje se. Kromě toho Mycryo™ přináší přirozené chutě i těch nejjemnějších ingrediencí, jako jsou mušle nebo foie gras. Zeleninu, maso, ryby nebo drůbež jednoduše rolujte v Mycryo™ a ingredience smažte nebo grilujte na rozpálené pánvi nebo na rozpáleném grilu. Mycyro™ můžete dokonce smíchat s bylinkami nebo kořením.

Má neutrální chuť a bílou barvu. Pro temperování: přidejte 2% Mycryo ™ do vaší správně rozpuštěné čokolády, promíchejte a je hotovo.

Složení: kakaové máslo (100%).

Tento produkt je: vhodný pro vegetariány, vhodný pro vegany.

Čistý obsah: 600 g.

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."