Kakaové máslo Callebaut Mycryo ™ - 600g - pro vegany
Kód: 830Detailní popis produktu
Callebaut Mycryo™ je 100% přírodní složka: čisté kakaové máslo ve formě prášku. Představuje skutečnou revoluci pro temperování. Přidáním jen asi 2 % Mycryo™ do rozpuštěných čokoládových semínek potřebné stabilní krystaly pro pohodlné vytvoření dokonale předkrystalizované čokolády. Přidání kakaového másla navíc dodá vaší čokoládě větší lesk a tvrdší prasklinu.
Mycryo™ je také skvělý rostlinný tuk na smažení a grilování. Odolává teplotám smažení lépe než máslo nebo oleje a nepřipaluje se. Kromě toho Mycryo™ přináší přirozené chutě i těch nejjemnějších ingrediencí, jako jsou mušle nebo foie gras. Zeleninu, maso, ryby nebo drůbež jednoduše rolujte v Mycryo™ a ingredience smažte nebo grilujte na rozpálené pánvi nebo na rozpáleném grilu. Mycyro™ můžete dokonce smíchat s bylinkami nebo kořením.
Má neutrální chuť a bílou barvu. Pro temperování: přidejte 2% Mycryo ™ do vaší správně rozpuštěné čokolády, promíchejte a je hotovo.
Složení: kakaové máslo (100%).
Tento produkt je: vhodný pro vegetariány, vhodný pro vegany.
Čistý obsah: 600 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."