Callebaut Směs na čokoládovou zmrzlinu Choco Gelato Fondente 1,6 kg
Kód: 2866Detailní popis produktu
Certifikace
-
NK
-
Veganské
-
Vegetariánský
-
Bez lepku
-
Program Cocoa Horizons
-
Udržitelné kakao
Extra fondente z čokoládové zmrzliny
IngredienceExtra fondente z čokoládové zmrzliny
-
2400 ghorká voda (70°-85°)
PřípravaExtra fondente z čokoládové zmrzliny
Mixujte tyčovým mixérem asi 2 minuty.
Nechte asi 30 minut odpočinout v lednici (3-5 °C) (volitelné).
Nalijte do mrazáku a začněte šlehat.
Pro větší stabilitu a lepší strukturu vložte na 10 minut do šokového mrazáku (volitelné).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."