Callebaut Směs na čokoládovou zmrzlinu Choco Gelato Fondente 1,6 kg
Související produkty

Zbrusu nové barvivo na čokoládu dortíky červené 11mlChcete dát svým čokoládám krásnou červenou barvu? S tímto šikovným barvivem na čokoládu to dokážete! Ideální například pro...

Třpytky Bold Cacao Butter Colored Sunrise 80gTřpytky Bold Cacao Butter Colored Sunrise 80g mají krásnou žlutou nebo zlatou barvu, v závislosti na druhu čokolády, kterou s nimi...

Toto čokoládové barvivo dodá vaší čokoládě a kakaovému máslu krásnou růžovou barvu! Protože je barvivo na olejové bázi, můžete ho použít i k barvení různých olejových hmot....
Detailní popis produktu
Certifikace
-
NK
-
Veganské
-
Vegetariánský
-
Bez lepku
-
Program Cocoa Horizons
-
Udržitelné kakao
Extra fondente z čokoládové zmrzliny
IngredienceExtra fondente z čokoládové zmrzliny
-
2400 ghorká voda (70°-85°)
PřípravaExtra fondente z čokoládové zmrzliny
Mixujte tyčovým mixérem asi 2 minuty.
Nechte asi 30 minut odpočinout v lednici (3-5 °C) (volitelné).
Nalijte do mrazáku a začněte šlehat.
Pro větší stabilitu a lepší strukturu vložte na 10 minut do šokového mrazáku (volitelné).

Připravte si krásné makronky rychle a snadno s touto směsí skořápek macaronů připravenou k použití. Vyrobeno ve Francii.

Popis produktu FunCakes Mix na dort Red Velvet Cake 500 g Upečte dokonalý tmavě červený dort Red Velvet Cake s texturou, která je hebká jako samet a s jemným nádechem...

Směs na scones od Wright's 500gS touto lahodnou směsí od Wright's si rychle připravíte pravé anglické scones. Stačí přidat vodu. Tato směs vytvoří „lehké“ a nadýchané scones....

Směs Dr. Oetker Professional na cheesecake 1 kgSměs na cheesecake od Dr. Oetker Professional. Snadná a rychlá, s nekonečným množstvím možností. Směs pro přípravu klasického...

FunCakes Enchanted Cream® je extrémně nadýchaný a lehký sněhově bílý krém, ideální pro plnění, potahování dortů i zdobení cupcaků. Připravíte ho doslova během pár minut – stačí...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.
Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.
Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.
"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."