Směs na přípravu vanilkového frappé 250g - vyrobeno ve Francii
Související produkty
Profesionální potahovací hmota Saracino Pasta Cover v sytě modré barvě. Vyniká pružností, hladkou konzistencí a snadnou manipulací. Vhodná pro potahování dortů, modelování i...
Tato pralinka ve stylu „Rocher“ s mandlovými a lískovými lupínky se dá použít v široké škále dezertů a pečiva: do tekutých vložek (např. do zmrzlinových tyčinek), do náplní a...
Fondánová poleva připravená k použití šeřík Patisdécor, špičková kvalita, k použití při potahování, modelování a zdobení. Flexibilní, snadno se s ním pracuje, nelepí. Lahodná...
Popis produktu FunCakes Cukrová pasta Mellow Yellow 250 g Cukrová pasta Mellow Yellow má krásnou zářivě žlutou barvu a lahodnou vanilkovou příchuť. Ideální na zakrytí dortu...
Modelovací pasta Saracino tyrkysová 250 g. Elastická, odolná, ideální pro 3D dekorace. Bez lepku, vegan, Halal & Kosher certifikace.
Detailní popis produktu
Tato instantní nápojová směs Patisdécor vám umožní připravit velké množství kavárenských frappé. Termín „frappé“, francouzského původu, popisuje proces přípravy tohoto nápoje: k získání jeho hladké, ledové textury stačí smíchat ingredience s kostkami ledu, zchladit je a sladit směs.
Návod k použití k rekonstituci 300 ml nápoje:
- Rozmixujte 160 g kostek ledu
- Přidejte 150 ml studeného mléka
- Poté 40 g prášku
- Promíchejte lžící a vychutnejte si.
Balení obsahuje 8 studených nápojů o objemu 30 cl.
Složení : Cukr, maltodextrin, xantanová guma, inulin, sůl, aroma, extrakt z vanilkového lusku (0,25%).
Nutriční údaje na 100 g : Energie: 1624,65 kJ / 388,3 Kcal - Tuky: 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: : 0,1 g - Sacharidy: 95,3 g z toho cukry: 78,2 g - Bílkoviny: 0,1 g - Sůl: 0,25 g
Může obsahovat stopy lepku, vajec, mléka, sóji a ořechů.
Skladujte na chladném a suchém místě, max. 20 °C. Chraňte před teplem a vlhkostí.
Znovu uzavíratelný sáček.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi na pečení z kvalitních surovin 🍰 |
|---|---|
| EAN: | 3700105311007 |
Decora digitální teploměr −50 °C až +300 °C s dlouhou sondou. Ideální pro temperování čokolády, karamel, těsta a cukrářské směsi.
Zpestřete své zimní pečení s vykrajovátkem BrandNewCake Sob z kvalitní nerezové oceli. 🦌 Toto roztomilé vykrajovátko s typickým tvarem soba je ideální pro vánoční sušenky,...
Plastový nůž určený na krájení marcipánu a fondánu. Nelepí, je lehký a přesný. Čepele délky 16,5 cm, celková délka 28 cm.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
