Bio cejlonská skořice 50g

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
Bio cejlonská skorice mletá
Skorice - komu se okamžite nevybaví vánocní období? V nedávné stredoevropské historii je skorice predevším zimním korením a používá se zejména do peciva, dezertu, punce a svareného vína. Ve skutecnosti je skorice jedním z nejstarších známých korení a v jihoasijských zemích se používá již nekolik tisíc let. Cejlonská skorice je také známá jako pravá skorice. Pochází predevším ze Srí Lanky a jižní Indie. Získává se z vnitrní kury skoricového kere, který patrí do celedi vavrínovitých. Nekolik techto tenkých vrstev se pokládá na sebe nebo se do sebe vtlací, címž se behem sušení stocí. Cejlonská skorice pripomíná srolovaný doutník, má svetle hnedou barvu, je velmi aromatická a má jemnou sladkou chut.
Dostupnost Skladem (>5 g)
Můžeme doručit do
17.12.2024
Měrná cena 0,70 Kč / 1 g
35 Kč    
Kód produktu 1606
Kategorie Ochucovací pasty, koření, aroma
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: