895 Kč
Elastická tuková poleva v tmavá čokoláda
Poleva je ideální na polévání cakepops - dortových lízátek a nanuků, dortů, čajového pečiva, vánočního cukroví atd. Nepraská, výborná přilnavost k výrobkům, vhodná k zamrazení, univerzální použití.
Použití: Zahřát na teplotu cca. 50°C, zpracovat po vychladnutí na 25-30°C.
Energetická hodnota na 100g:
2454 kJ/590 kcal
Bílkoviny: 6 g
Sacharidy: 48 g
Tuky: 41 g
Sůl: 0,28 g
Chocuise Souplesse je flexibilní povlak používaný k zdobení a/nebo pokrytí pečiva, chleba a kusových výrobků. Aplikuje se při zpracování produktu v mrazničce nebo lednici. Souplesse zcela nevytvrdne. Zůstává flexibilní, takže se neodlupuje od povrchu produktu. Po rozmrazení produktu se na povlaku netvoří kondenzace.
Výhody na první pohled:
- Vhodné k mrazení
- Optimální lesk
- Plná přilnavost k produktu
- Odolné proti mrazu
- Bez AZO
Návod k použití :
Tavit při teplotě ±50 °C. V závislosti na požadované tloušťce vrstvy zpracovávat při teplotě 25–35 °C. Po nanesení povlaku/dekorace uchovávejte produkt v chladničce.
Rady pro skladování : Skladujte na chladném a suchém místě.
Balení : kbelík 3 kg