Perlový cukr 300 g – Střednězrnný perličkový cukr Ø 4–5 mm Patisdécor

1 hodnocení
98 Kč 326,67 Kč / 1 kg
Skladem (>5 balení)
Můžeme doručit do:
23.12.2025
Možnosti doručení

Střednězrnný perlový cukr o velikosti 4–5 mm, který zůstává bílý i po upečení. Ideální na posypání koláčů, sušenek, pečiva, pralinek či dezertů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představte si tu nejkrásnější sladkou křupavost – drobné bílé perličky, které i po upečení zůstávají zářivě bílé, pevné a dokonale pravidelné. Přesně takový je perlový cukr, nepostradatelná ingredience v kuchyni každého milovníka pečení.

Střednězrnný perličkový cukr Ø 4–5 mm se používá všude tam, kde chcete dodat dezertu jemný křupavý efekt a elegantní vzhled. Hodí se na:

  • koláče

  • sušenky

  • kynuté pečivo

  • pralinky a bonbony

  • krekrů

  • skandinávské sladkosti (např. kanelbullar)

Tento cukr je odolný vůči teplu, takže při pečení nezhnědne, nerozpustí se a zachová si krásný perlový tvar. Snadno se používá – můžete jej zamíchat přímo do těsta nebo jím posypat povrch před i po pečení.

Perlový cukr je někdy nazýván také jako cassonový cukr. Vyrábí se speciálním procesem aglomerace, mletí a kalibrace krystalového cukru, díky kterému vzniká jeho typická křupavá textura a fondánový styl.


🧾 Specifikace

  • Hmotnost: 300 g

  • Zrnitost: Ø 4–5 mm

  • Typ: perličkový / krystalový cukr

  • Vhodné pro: koláče, sušenky, krekr, pralinky, sladké pečivo

  • Odolný vůči pečení – zůstává bílý

  • Značka: Pastisdécor


🌿 Složení

Bílý cukr.
Alergeny: může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec, lepku, ořechů a siřičitanů.

📦 Skladování

Skladujte mimo dosah tepla a vlhkosti.
Vyhněte se teplotním šokům.
Nepodléhá expiraci.


💡 Tip od Happy Sprinkles

Pro dokonale křupavý efekt smíchej část perlového cukru přímo do těsta a zbytek nasypej navrch až těsně před pečením. Zachová si tak krásnou bílou barvu a dort či pečivo získá jemný zdobený vzhled.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrářské přísady – lepidla, Tylo, gely, želatina
EAN: 3700105209182

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola