CALLEBAUT Čokoláda Gold- karamel 400g

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 2

Nejjemnější belgická čokoláda Callebaut pro cukráře v malých čoko pecičkách (Callets™). Výborně se rozpouští a je ideální na výrobu pralinek, dezertů a dortů. Mezi nejoblíbenější čokolády patří bílá Callebaut Velvet, hořká Callebaut 811 a mléčná Callebaut 823. Výborná je i karamelová Callebaut Gold a ikonická růžová Callebaut RUBY bez přidaných barviv a aromat! 

Novinka mezi čokoládami Callebaut jsou MALCHOC-D bez přidaného cukru a NXT DAIRY FREE VEGAN, určená pro vegany. Máme pro vás i praktické 35g balení Callebaut pro přípravu horké čokolády. Čokoládové pecičky stačí jednoduše rozpustit v horkém mléce a vychutnat si jejich exkluzivní chuť.

Dostupnost Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do
5.11.2024
369 Kč    
Kód produktu 738
Značka Callebaut
Kategorie Polevy, potahovací hmoty, náplně 🍰🌈
 

Callebaut Chocolate Callets Gold jsou jedinečné callety s intenzivní, ale dobře vyváženou karamelovou čokoládou s bohatými tóny karamelu, másla, smetany a špetkou soli. Zlaté kalety mají krásnou teplou karamelovou a světle jantarovou barvu se zlatým odstínem.

Callety jsou vyrobeny z nejkvalitnější belgické čokolády a jsou ideální pro výrobu čokolád, bavarois, ganache a mnoha dalších. Košíček nebo sušenku můžete samozřejmě také namáčet do rozpuštěné čokolády pro krásný efekt.

Složení: kakaové máslo, cukr, sušené mléko , laktóza ( mléko ), sušená syrovátka ( mléko ), sušené odstředěné mléko , cukr, emulgátor (E322) ( sója ), přírodní vanilkové aroma. Alergeny jsou uvedeny tučně . Halal a košer.

V důsledku různých teplot se mohou kalety při přepravě roztavit. Stále je lze použít, ale nemusí dorazit v původním tvaru oplatky. Při zpracování calletů postupujte podle běžných pokynů na obalu.

Skladování: 12-20°C, v temném prostředí bez zápachu.

Obsah: 400 g.

Jak temperovat čokoládu v mikrovlnce


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."