CALLEBAUT TOPPING -RED BERRY & RASPBERRY- 1KG - Topping rybíz a malina

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Callebaut topping na červený rybíz a maliny je vynikající topping na zdobení cupcaků, zmrzlin, mléčných koktejlů, palačinek a mnoha dalších. Tato červeně zbarvená poleva se perfektně roztírá a má tekutou texturu k ozdobení dezertů a pochoutek.

Poleva Callebaut má krásnou sladkou, ovocnou chuť a lze ji použít za studena i za tepla. Poleva je dodávána v praktické stlačovací lahvičce, která umožňuje snadné dávkování a podávání s velkou přesností.

Jak používat: Bain-marie použijte vychlazenou nebo ohřejte na 35°C a podávejte teplou.

Složení: glukózový sirup, cukr, červený rybíz (15 %), voda, malinová pasta (12 %), malinová pasta (12 %), přírodní: kyselina citronová, stabilizátor: E440i, aroma, koncentrovaná šťáva z černých jablek, konzervant: sorban draselný , stabilizátor: E450, regulátor kyselosti: E331iii. Může obsahovat stopy: pšenice .

Doba použitelnosti po otevření je cca. 4 týdny při skladování v lednici.

Skladování: 12 - 20°C.

Obsah: 1 kg.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do
5.11.2024
309 Kč    
Kód produktu 827
Značka Callebaut
Kategorie Polevy, potahovací hmoty, náplně 🍰🌈
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Barry Callebaut Belgium N.V. používá pro výrobu svých prémiových belgických čokolád  jen ty nejkvalitnější ingredience a svou ikonickou "Finest Belgian Chocolate" vyrábí v srdci Belgie již déle, než 100 let. Každá čokoláda Callebaut je vyráběna s láskou a vášní předávané z generace na generaci, přičemž na čokolády Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád na celém světě.

Pro své výjimečné vlastnosti, snadné rozpouštění díky malým pecičkám (CalletsTM) a neodolatelné chuti (jako má např. rubínová čokoláda Callebaut Ruby) si ji oblíbili i domácí cukráři. Díky ní s láskou vytváří pro své blízké úžasná sladká kouzla.

 Nejkvalitnější belgická čokoláda Callebaut se nyní vyrábí z vysledovatelných kakaových bobů. To znamená, že je možné ji vysledovat až ke komunitám konkrétních kakaových farmářů, kteří je pěstují. Důraz je kladen na 100% udržitelnost pěstování kakaa.

CALLEBAUT Nadace Cocoa Horizons

"Z každého balení belgické čokolády Callebaut, které zakoupíte, se investuje část zpět do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím Nadace Cocoa Horizons. Ta podporuje přímé pěstitele kakaa v západní Africe. Díky tomu mohou tito drobní pěstitelé rozvinout své malé hospodářství a vybudovat prosperující kakaové plantáže. Motivuje i mladou generaci a hlavně ženy, věnovat se tomuto řemeslu, stát se nezávislými a uživit své rodiny."