Plátky hovězí želatiny (10x) - bez lepku
Související produkty

PME kulatý podnos na dorty s pruhovaným okrajem, bílý (10" / 25 cm) S těmito kulatými podložkami na dorty PME můžete s jistotou prezentovat a nosit své dorty. Ideální jako...

Růžový kulatý karton o průměru 20 cm, velmi silný (1,2 cm), ideální pro prezentaci těžkých dortů, zejména dortových motivů. Unese váhu všech vašich dortů, aniž by se ohnul nebo...

PME kulatá dortová deska s pruhovaným okrajem, bílá (14" / 35 cm) S důvěrou prezentujte a noste své dorty pomocí těchto desek PME Round Cake Boards. Perfektní pro použití...

Kulatý bílý karton o průměru 20 cm, velmi silný (1,2 cm), ideální pro prezentaci těžkých dortů, zejména dortových návrhů. Unese váhu všech vašich malých dortíků, aniž by se...

PME kulatá dortová deska s pruhovaným okrajem, bílá (12" / 30 cm) S důvěrou prezentujte a noste své dorty pomocí těchto desek PME Round Cake Boards. Perfektní pro použití...

Bonbon box Kraft -250 gramů Bonbon boxy v barvě kraftu, vhodné pro balení 250 gramů čokolády. Můžete si vymyslet lahodné čokolády, bonbóny nebo jiné malé čokolády. Krabičky...
Detailní popis produktu
Plátky hovězí želatiny 170 květů pro lidskou spotřebu.
Hovězí želatina je vyrobena výhradně z hovězí kůže. 2,5 g list , 170 květů - 10 listů. Želatina obsahuje 90 % bílkovin a žádné přísady.
Želatina je přírodní aditivum, které zajišťuje fixaci, skutečné gelující činidlo a texturu, která se rozpouští v ústech.
Želatina zlepšuje obsah bílkovin v přípravcích bez zvýšení kalorické hodnoty a bez přidání cukru nebo tuku.
Želatina rozvíjí chuť a prodlužuje trvanlivost.
Návod k použití
- Namočte a nechte nabobtnat želatinu ve studené vodě na 5 až 10 minut.
- Současně zahřejte tekutinu, kterou chcete zgelovatět nebo zahustit.
- Poté vmíchejte nabobtnalou želatinu do horké tekutiny bez přivedení k varu
- Protřepávejte, dokud se želatina nerozpustí.
- Nechat v lednici. Pokrm je připraven k jídlu během 30 minut až 4 hodin.
Proporce závisí na receptu:
- 2 až 4 % hmotnosti pro krémy a polevy
- 7 až 9 % pro želé vejce.
Želatinová síla želatiny se měří v "květu". Čím vyšší je číslo květu na štítku vaší hovězí želatiny, tím větší je její želírující síla.
Složení: hovězí želatina.
Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec, lepku, ořechů, siřičitanů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukrářské přísady – lepidla, Tylo, gely, želatina |
---|---|
EAN: | 3700105230766 |

Tato pralinka ve stylu „Rocher“ s mandlovými a lískovými lupínky se dá použít v široké škále dezertů a pečiva: do tekutých vložek (např. do zmrzlinových tyčinek), do náplní a...

Fondánová poleva připravená k okamžitému použití bílý Patisdécor, špičková kvalita, k použití na potahování, modelování a zdobení. Flexibilní, snadno se s ním pracuje, nelepí....

Modelovací pasta Saracino Blue – modrá 250 g. Elastická a pevná pasta pro 3D dekorace. Bez lepku, vegan, Halal & Kosher certifikace.

Popis produktu FunCakes Cukrová pasta Natural Beige 250 g Cukrová pasta Natural Beige má krásnou béžovou barvu a lahodnou vanilkovou příchuť. Ideální na zakrytí dortu a...

Popis produktu FunCakes Cukrová pasta Fire Red 250 g Cukrová pasta Fire Red má krásnou jasně červenou barvu a lahodnou vanilkovou příchuť. Ideální na zakrytí dortu a...

Profesionální potahovací hmota Saracino Pasta Cover v sytě modré barvě. Vyniká pružností, hladkou konzistencí a snadnou manipulací. Vhodná pro potahování dortů, modelování i...

Popis Cukrářská hmota vhodná k potahování dortů a výrobě figurek, dekorací. S lehkým nádechem mandlí. Lehce barvitelná. Použití Před použitím promísit, podsypat vhodným...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.