Srdíčka - čokotransfer fólie vel. A4
Související produkty
Toto čokoládové barvivo dodá vaší čokoládě a kakaovému máslu krásnou růžovou barvu! Protože je barvivo na olejové bázi, můžete ho použít i k barvení různých olejových hmot....
Olejové barvivo BrandNewCake – červené (11 ml). Ideální pro čokoládu, ganache, kakaové máslo a tukové hmoty. Intenzivní červený odstín pro vaše pralinky a dortíky. Toto barvivo...
S barvivem BrandNewCake Chocolate Dye Pink 100ml můžete vytvářet skutečné podívané! Toto zářivé barvivo lze použít k tomu, aby čokoláda měla krásnou růžovou barvu. Mimochodem,...
Zbrusu nové barvivo na čokoládu dortíky červené 11mlChcete dát svým čokoládám krásnou červenou barvu? S tímto šikovným barvivem na čokoládu to dokážete! Ideální například pro...
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Nejjemnější belgická čokoláda Callebaut pro cukráře v malých čoko pecičkách (Callets™). Výborně se rozpouští a je ideální na výrobu...
Pravá belgická hořká čokoláda ve formě callets – ideální pro ganache, pralinky, dorty i fondue. Jednoduché použití, intenzivní chuť.
Bílá čokoláda s plnou smetanovou chutí a nádechem vanilky. Ideální na pralinky, polevy, ganache i fondue.
Rozváženo z originálního balení Popis Tmavá čokoláda 60%, ve které je cukr nahrazen jemným maltitolem. Čokoláda s přijemně intenzivní kakaovou chutí. Má široké spektrum...
Bio kakaová hmota Criollo (Peru), pražená, 50–52 % kakaového másla. Ideální pro výrobu čokolády, pralinek, ganache i RAW dezerty.
Popis Tmavá čokoláda 60%, ve které je cukr nahrazen jemným maltitolem. Čokoláda s přijemně intenzivní kakaovou chutí. Má široké spektrum použití v cukrárnách a pekárnách:...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
