Čokoláda a modelovací čokoláda
Čokoláda a modelovací čokoláda – kvalitní čokolády na pečení, pralinky, polevy i dezerty. Modelovací čokoláda na figurky, dekorace a potahy dortů.
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
100% čisté kakaové máslo v peckách. Ideální na výrobu čokolády, pralinky, temperování i zjemnění krémů.
Pravé belgické čokoládové callets Callebaut – rychle tající kapky z kvalitní hořké čokolády. Ideální na pralinky, ganache, polevy, mousse i temperování. 54,5 % kakaa pro plnou...
Výběrová hořká čokoláda z tanzanských kakaových bobů s 75% kakaa. Intenzivní, lehce kyselkavá, s květinovými tóny. Perfektní na pralinky, tabulky, polevy a luxusní dezerty....
Prvotřídní hořká čokoláda z mexických kakaových bobů s 66% kakaa. Výrazná, lehce kyselkavá, s tóny dřeva, koření a lékořice. Ideální na pralinky, tabulky, polevy i pečení....
Prémiová hořká čokoláda s 58 % kakaa a výbornou tekutostí – ideální pro polevy, pralinky i ganache.
